Innhold i karriererådgiving:

Jobbmarkedet har aldri vært tøffere, og som din rådgiver setter vi høye krav til oss selv for å hjelpe deg gjennom prosessen og over i en ny og bedre situasjon.

 Hva skal du så forvente av din rådgiver ?

Vi kan gjøre deg tryggere på hvem du er, hva du kan og hva du vil. Du vil også få kunnskap om hvordan gå frem for å være attraktiv i markedet. I HR Visjon har vi ulik kompetanse, og vi skreddersyr løsningen til den enkelte.

Tema vi arbeider med er:

 1. Realitetsorientering: Før en går ut og søker jobb, er det viktig å først akseptere situasjonen, samt å bestemme seg for hvordan man ønsker å håndtere den. For den som opplever sorg, sinne og frustrasjon, tilbyr vi NLP- Coaching som en tilleggstjeneste.
 2. Kompetansekartlegging: Her kartlegger vi alt du har tilegnet deg av kompetanse gjennom jobb og privat. Vi jobber her med din historie, og samtidig kartlegger vi hva som motiverer deg og hvilke verdier som er viktig for deg.
 3. JTI- preferansetest: Den gjør det mulig å si noe om hva som er typisk for en person, dvs hva som faller naturlig for personen å gjøre (personens preferanse) i en gitt situasjon. Den kan hjelpe oss til å forstå likheter og forskjeller mellom oss selv og andre mennesker, hvorfor vi foretrekker noen arbeidsoppgaver og arbeidsmåter framfor andre, hvorfor vi raskt “finner tonen” med noen mennesker, mens vi kan oppleve andre som vanskeligere å kommunisere med.
 4. Definere mål og strategi: Når du vet hva du vil, er det lettere å komme dit. Vi lager en strategi i forhold til ditt mål, og du sørger for å gjøre det du skal for å komme tid.
 5. Lage aktivitetsplan i forhold til mål og strategi.
 6. Oppbygging av CV: Det finnes ulike typer CV, både elektroniske og med egne maler vi gir tilgang til.
 7. Vi tar bilde som du bruker til CV og på LinkedIn.
 8. Analyse av annonse: Dessverre ser vi at mange sender samme søknad til alle arbeidsgivere. Vi deler annonsen opp i krav spekk, ønsker, oppgaver osv.
 9. Oppbygging av søknad: Med utgangspunkt i annonseanalysen.
 10. LinkedIn Profil og hvordan bruke LinkedIn. Her setter vi opp felles kurs for 4-6 deltakere per gang. Har åpne kurs 1 gang per uke.
 11. Produksjon av filmsnutt til linkedIn og til jobbsøknader: Kandidaten lager selv utkast til manus. Så går vi gjennom det sammen før vi spiller inn filmen i våre lokaler.
 12. Intervjutrening med en profesjonell rekrutterer.
 13. Presentasjonsteknikk med en NLP- Coach. Jobber med stemme, kroppspråk. mimikk, samt å ha det gøy !
 14. Trening med Actic Treningssenter
 15. Økonomisk rådgiving (ved behov)

 

Vil du vite mer ? Ta kontakt med Randi på mobil 93259372, randi@hrvisjon.no.