Coaching

vilaportrett-editLife & business Coaching:

Coaching er basert på NLPs grunnverdi om et positivt menneskesyn. Dette innebærer en tro på at du  har de evnene og resursene som skal til. Din Coach vil gjennom samtaler og teknikker bidra til innsikt, motivasjon og ikke minst energi til å gå til handling.

Du vil oppleve at coaching kan føles direkte og utfordrende, og det er fordi din Coach er genuint opptatt av fremgang mot de mål du har satt for din prosess. Det forventes at det blir jobbet med det dere er blitt enige om. Når det er sagt er Coachen også din største supporter i medgang og i motgang.

Katarina Hedèn er tilknyttet HR Visjon som NLP Coach. Hun har erfaring som leder og har tatt sin utdanning innenfor NLP Coaching hos Ålreit AS. Hun har gjennomført NLP Practitioner og Master practitioner og Integrativ Coaching og Life & Business Coach. Hun er også sertifisert Coach hos den Norske Coach Forening (DNCF), hvor hun også er representert i styre. Hun er i tillegg sertifisert i MBTI/JTI. Har også kurser innenfor prestasjons coaching, Mindfullness, 7 habits og krisehåntering.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Mailadresse: katarinaheden@hrvisjon.no eller på mobil 92 42 52 93.

Katarina Hedèn

dncf_coach_web