Siste nytt

 • 20 april kl. 09.00 – 11.00 Bruk av nettverk

  Velkommen til work shop med tema nettverksbygging for å kartlegge jobbmarkedet og å gjøre deg attraktiv som jobbsøker. Om du ønsker å være med, er det fint om du sender sms til Randi på mobil 93259372. Eller mail post@hrvisjon.no.

   

 • Pålogging til kurs virker ikke !

  I forbindelse med påmelding til dagens kurs, 12 april, ser vi nå at pålogging via hjemmesiden ikke har virket slik at du har fått skriftlig bekreftelse. Randi har notert navn på dem som har meldt seg på, så det er bare å stille kl. 11.00 i dag.

  Ved spørsmål kan du ringe mobil 93259372. Hilsen Randi

 • 12. april kl. 11.00 – 14.00 Tema er stressmestring

  De fleste jobbsøkere opplever mer eller mindre grad av stress i forbindelse med å skulle søke ny jobb. Noen opplever å sove dårligere om natten, noen gruer seg til intervjusituasjonen, og flere kjenner på usikkerheten ved å ikke vite om og når en får ny jobb.

  På dette seminaret legges det opp til en praktisk og interaktiv workshop med ulike øvelser. Vi lærer oss noen teknikker slik at vi takler situasjonen bedre.  For å trygge oss selv jobber vi med selvbilde og fremhenting av egne ressurser.

  Dette seminaret er gratis for kandidater tilknyttet HR Visjon. Vi setter pris på at du melder deg på via linken på denne siden slik at vi registrerer alle som deltar. Om du likevel ikke har anledning til å delta, er det fint om du melder deg av slik at vi kan gi plassen til en annen.

  Instruktør er Jan Otto fra Ålreit Institut.

  images

 • 23 mars Nettverksbygging og bruk av LinkedIn kl. 09.00 – 13.00 (avslutter med lunsj)

  Ta gjerne med egen lap top om du har.

  Påmelding innen 20 mars

  For spørsmål, kontakt Randi på mobil 93259372

 • Fredag 9 mars kl. 09.00 – 13.00: Intro og tema ved jobbsøking

  09.00 – 10.00: Som ny kandidat hos HR Visjon: Informasjon om pålogging nettkurs og CV, informasjon om CV  database. Gjennomgang av innhold ved karriererådgiving.

  10.00 – 13.00:

  Hvordan finne jobber ?

  Annonseanalyse.

  Hvordan markedsføre deg for den rette jobben ?

  Kl. 12.00 får vi besøk fra en som jobber med å finne gode kandidater til gode jobber. Deretter avslutter vi med lunsj.

  For spørsmål: Kontakt Randi på 93259372

   

 • Torsdag 22.02.2018 kl. 09.00: Å skape et riktig førsteinntrykk i dialog med andre mennesker

  Hvor lang tid har du på deg til å gi andre mennesker et “første inntrykk”

  Hvilke signaler sender du ut ?

  Gjennomgang av Joharis vindu

  Hvordan bygge nettverk på en smart måte ?

  Kursene er åpne for alle som er tilknyttet HR Visjon. Fint om du melder deg på via linken på denne siden. For spørsmål, kan du ringe Randi på 93259372

   

 • Onsdag 14 mars kl. 09.00 -12.30 Presentasjonsteknikk

  Trene på å presentere oss selv i forbindelse med et jobbintervju.

  Gode forberedelser viser at vi tar andre på alvor. For å bli god må vi trene, trene og aller trene….

  Hvem er menneskene jeg møter ? Hva jobber de med og hva er de opptatt av?  Hva vil jeg at de skal huske når jeg er ferdig med min presentasjon, og hvorfor holder jeg denne presentasjonen? Desto mer du vet om bedriften, oppgaver, verdier…. dess mer kan du spisse budskapet og bruke gjenkjennbare eksempler. Husk bare på at du må være komfortabel med språket, og med hvordan du uttrykker deg. Ingen kjøper et budskap som du selv opplever at ligger unaturlig i ditt ordforråd eller i din erfaring og kompetanse.

  Husk på at du har et formål med det du deler, og at dem du snakker med skal kunne relatere dine eksempler til den jobben du søker på.

  En viktig ingrediens for å bli sett og hørt er integritet og troverdighet, og det kommer sammen med respekt. Selvrespekt. For, skal vi få respekt hos andre og fremstå med integritet og (tro)verdighet, må vi først ha troen på oss selv og eget budskap.

  Spørsmål ? Kontakt Randi på 93259372.

  Legger ved link fra Amy Cuddy